DAGBOEK (alleen als ik zin heb)

You are here: Home > Overzicht > Gluren bij het plantenasiel 10 februari 2019

Gluren bij het plantenasiel 10 februari 2019

Op 10 februari kon er ongehinderd gegluurd worden bij de buren. Een van die buren waarbij de deuren open stonden was het plantenasiel in Haarlem op het Houtplein. Te gast was hier de groep Aan De overkant uit Waterland die drie muzikale optredens verzorgde.


Bij het tweede optreden luisterden zo’n 20 mensen in een ongedwongen gezellige sfeer naar een zestal liedjes. De groep die bestaat uit Jan Schindler (gitaar/zang), Richard van Altena (gitaar/zang), Jorrit Liesting (toetsen/zang), Ron Meerman (bas/zang) en Guus Glass (drums) is opgericht in 2015 om mee te doen aan de “Ode aan het water”, een reeks activiteiten om de watersnood in Waterland van 1916 te herdenken. Na deze activiteit besloot de groep bij elkaar te blijven. De band heeft een CD gemaakt: “Zo een mooie dag” waarvan een aantal liedjes tijden het optreden te beluisteren waren.

Kortom even heel gezellig bij de buren gegluurd. Wel jammer dat dit de eerste maar ook de laatste keer in het plantenasiel was. Per 1 maart moet het gebouw leeg zijn om plaats te maken van een horecagelegenheid. Het achterste gedeelte van het gebouw wordt gesloopt en hier gaan zestien appartementen gerealiseerd worden.

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Login

nach oben